Terug naar stemmen

Ontwerp Primulastraat en omgeving

We gaan aan de slag in de Primulastraat en omgeving. Via deze peilig vragen wij u welk ontwerp u het meeste aanspreekt.
De stemmen die we de informatieavond van 16 april hebben ontvangen, voegen we samen met deze online stemming. Bij een ruime meerderheid van uw stemmen, gaan wij voor de door u gekozen variant (bij een minimaal verschil, maken wij als gemeente een keuze). 

Meer informatie

Vanuit het wijkverbeterplan voor Glinde-Hooiland, gaan we aan de slag in de Primulastraat en omgeving. Voor de Primulastraat en omgeving is ondertussen een bijeenkomst geweest met omwonenden. Nu het wijkverbeterplan is vastgesteld, is het mogelijk de uitgangspunten uit het plan toe te passen in deze straten. Momenteel zijn wij verschillende ontwerpen aan het uitwerken. Via deze peilig vragen wij u welk ontwerp u het meeste aanspreekt.

Je moet inloggen of je aanmelden om verder te gaan

Welk ontwerp voor de Primulastraat heeft uw voorkeur?

Maximaal 1 antwoord te selecteren.
Meer informatie

Welk ontwerp voor de Primulastraat heeft uw voorkeur?

Parkeren achter een groene haag

De huidige rijbaan wordt smaller en (groen) parkeren is parallel aan de rijbaan. Qua vergroenen is minder mogelijk ten opzichte van de tweede variant (park in de straat). Het groen, zoals afgebeeld, kan nog wijzigen. De keuze die u hier maakt gaat vooral over de inrichting van de straat. Dus de plek van het parkeren en de plek van het groen. Het soort groen en de hoogte daarvan bepalen wij samen op een later moment. 

Park in de straat

De huidige rijbaan wordt smaller en (groen) parkeren is haaks op de rijbaan. Hierdoor ontstaat duidelijk meer ruimte voor het omvormen van de straat naar een parkvariant. In deze parkvariant is meer ruimte om aan te sluiten op een wandelnetwerk in de wijk. Het groen, zoals afgebeeld, kan nog wijzigen. De keuze die u hier maakt gaat vooral over de inrichting van de straat. Dus de plek van het parkeren en de plek van het groen. Het soort groen en de hoogte daarvan bepalen wij samen op een later moment. 

Je moet inloggen of je aanmelden om te kunnen reageren.
 • Andrea

  Meer groen in de buurt is veel mooier. En met de fietsers zal wellicht rekening mee worden gehouden.

  Geen stemmen  | 
  0
  0
  Geen reacties
  • Alphons

   Deze variant is het veiligste voor de de fietsers. wel zal men dan maatregelen moeten nemen om te voorkomen dat er te snel word gereden.

   Geen stemmen  | 
   0
   0
   Geen reacties
   • René

    Volledig eens met Lorraine

    Geen stemmen  | 
    0
    0
    Geen reacties
    • Lorraine Mischker

     Parkeren achter het groen is een stuk veiliger voor de straat, dus heeft deze optie mijn voorkeur.

     Geen stemmen  | 
     0
     0
     Geen reacties